Xmas preparations

Stora nyheter: jag har gjort min egen sill! Nu får vi bara hålla tummarna för att den är god. Ligger just nu i vår stora soffa, dricker Earl Grey ur en stor rykande kopp och läser poesi. Fast det där sista var inte riktigt sant, jag kollar egentligen på Veronica Mars!
Ikväll har jag och killen dejtnight, och jag tror att vi ser Bilbo. Har hört mycket dåligt om den så mina förväntningar är låga = kanske blir positivt överraskad! Har ni sett den än?

3 reaktion på “Xmas preparations

  1. Johanna (WithLove)

    wow va husligt :) visst är sill okej o äta?? hmm tycker julbordet blir en djungel o jag blir verkligen sugen på allt som jag Inte ”bör” äta haha. Jag tror jag lyckades lägga in mig på bloglovin idag

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>