Biopremiärer att peppa inför!

Tre biopremiärer jag ser fram emot år 2013:
 
Django Unchained – premiär till helgen!
 
Quentin Tarantino + western? Kan ju inte annat än bli succé. Sedan är ju även Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson och Jamie Foxx med, vilket låter heeelt okej. Det enda som kan förstöra detta är nog mina skyhöga förväntningar.
 
Jag såg en intervju med Tarantino (som är min absoluta favoritregissör) där han sa att han ska sluta göra långfilmer när han slutfört 10. Django Unchained blir hans sjunde enligt min räkning, så snart är det roliga slut! Uääääh :(
 
 
Les Misérables – premiär till helgen!
 
Kostymdrama OCH musikal…behöver jag säga mer? Måste se!
 
 
Den store Gatsby – måste tyvärr vänta till 10 maj…
 
Baserad på den klassiska boken med samma namn (läs!). Leonardo DiCaprio i huvudrollen (för övrigt gillar jag Leo om du inte märkt det), 1920-tals glamour och överdådiga fester. Hur bra låter det på en skala? Väldigt bra.
 
 
Några biopremiärer ni ser fram emot?

8 reaktion på “Biopremiärer att peppa inför!

  1. Emma

    Gangster Squad! Los Angeles, 40-/50-tal, poliser vs maffia, Ryan Gosling och Emma Stone. Mfl. Verkar grym, hoppas jag inte har hypat upp den för mycket bara!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>