Detaljer i hemmet

Här har ni tre bilder på saker som jag tycker extra mycket om i mitt hem just nu.
 
 
Två nyinköp från Lagerhaus. Den lilla harlekinmönstrade sockerskålen kommer att bli välanvänd.
Plåtburken var ett spontanköp, jag blev kär. Men jag hade ingen aning om vad jag skulle använda den till, och gömde den därför i en påse i fyra dagar så min sambo K (som vet hur impulsivt jag shoppar) inte skulle ifrågasätta burkens existens. Men så Instagrammade jag och fick tips från en vän: Den är till kaffe!
(Visserligen så har vi inte någon kaffebryggare och är därför inte i behov av bryggkaffe, men detta är den officiella historien och K accepterade det utan att ifrågasätta. En kaffeburk helt enkelt! Det behövde vi säkert).
 
 
Min syltburk som min kära mor hittade till mig. Passionerad förälskelse från första ögonkastet.
 
 
En retrokalender i aliminum som man kan använda år efter år. Problemet är mest att jag glömmer att flytta datumet och tyvärr står den fortfarande kvar på den 6:e. Men snygg, det är den!

5 reaktion på “Detaljer i hemmet

 1. Emma

  Haha. Jag veeet. Redan blivit förvarnad. Och jag har faktiskt inte vart in än. Men det kliar i fingrarna kan jag lova!
  Den där kalendern har jag med. Ändrade heller aldrig datum så vi hade det på vår förlovningsdag. Nu är den nerpackad. ;)

  Svara
 2. Linnéa

  Harlekinmönstrade! Då har man lärt sig något nytt :D snyggt är det också. Angående kalendern skulle jag sätta datumet på födelsedagen – bra dag att glömma markeringen på ;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>