Kär i galge från Lagerhaus

Jag är helt dödskär i dessa galgar från Lagerhaus (HUR kunde jag missa dem förra året?) Har frågat Lagerhaus huvudkontor men de kommer inte att komma in i butik igen, så det här är min enda chans att få tag i dem.

Om det är någon vänlig själ där ute som äger dessa galgar och vill sälja en enda till mig så kommer jag att bli överlycklig. Och ifall ni andra känner någon som känner någon som känner någon…ja ni vet.
ALLA TIPS ÄR VÄLKOMNA!

 
Bild lånad från Trendenser.

4 reaktion på “Kär i galge från Lagerhaus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>