Ny bloggdesign!

Jag har fixat till min bloggdesign! Vad tycker ni? Vad är bra/dåligt? Är själv riktigt nöjd och tycker att den nya designen säger mycket om mig som bloggare. Det är liksom retro, kitsch, vintage, 50-tal och rockabilly på en gång – precis som jag!
 
Jag är mest nöjd med min nya header som Malin från Bildfixarbyrån designade åt mig. Tack Malin!
 
rockabillyblogg
Såhär såg den gamla designen ut:
 
retroblogg
 
Out with the old and in with the new!

20 reaktion på “Ny bloggdesign!

 1. Emma

  Löve it! säg till nästa gång du vill ha hjälp med en logga eller header ;) jag är ju grafiker och skulle tycka det varit skitkul att få designa din header! Kram

  Svara
  1. Retrolover

   Men åh det ska jag absolut! Det vore ju inte så dumt att få lite hjälp med sånt här. Själv är jag webbredaktör och marknadsansvarig men är inte någon grafiker på något sätt. Något jag funderat på är en mer designad profilbild istället för den jag har nu, eller kanske designade bilder istället för kategorier… What do you think? :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>