Rockabilly kläder

Här kommer svaret på en fråga jag ofta får: Var köper man egentligen rockabilly kläder online?
 
Här kommer en lista över alla svenska sajter där du kan hitta retro, rockabilly och 50-tals kläder. Happy shopping!
 
Daisy Dapper – www.daisydapper.com
Daisy Mae – www.daisymae.se
El Bastardo – www.elbastardo.se
Emmy Design – www.emmydesign.se
Hepcat – www.hepcat.se
Jetset Trends – www.jetsettrend.se
Miss Retro – www.missretro.se
Miss Smith – www.misssmith.se
Nitrohead – www.nitrohead.se
Retrorocket – www.retrorocket.se
Rockabillybutiken – www.rockabillybutiken.se
Shock – www.shock.se
Silverbullet – www.silverbullet.se
Sweet Poison - www.sweetpoison.se
Sivletto – www.sivletto.com
Sweet Sandy – www.sweetsandy.se
 
Är det någon hemsida jag har glömt? Kommentera i såna fall så lägger jag till den efter hand!
 
 
Modell: Jag. Foto: JenHell. Styling: Tifa de Leone. Kläder: Sivletto.

9 reaktion på “Rockabilly kläder

 1. Lina

  Men tack vad söt du är :) tycker dock min blogg är hemsk då designen måste göras om och jag måste leta upp någon som är duktig på sånt för jag kan inget om bloggdesign…och min kamera har pajjat så har bara mobilbilder :(

  Har ingen förlossningsberättelse med vilda tror jag men den förlossningen var väldigt lik den med Ozzy. Bara att med henne så tog det ca 9 timmar efter att dom tagit vattnet och gett mig dropp innan hon kom ut, och med Ozzy tog det inte ens en timme innan han var ute efter att jag fått dropp. Det var en jättechock för jag var ju inställd på att detta kommer ta tid. Men icke!

  Med Vilda gick jag också upp ca 20 kg men 15 av dom rann av mig direkt men det var nog för att jag ammade. Denna gången ammar jag inte så det är nog därför kilona sitter så :( 10 försvann direkt men nu får jag banta+träna bort resten :s du ska se att kilona bara rinner av dig sen ;) på sommaren är det dessutom lätt och skönt att ta långa vagnpromenader i annat fall ^^ har ni köpt vagn och sånt? Vet ni om det blir flicka eller pojke?

  Perfekt med shoppingtips för jag håller på att uppdatera hela min garderob då jag knappt har ett plagg jag gillar. Idag blir det en beställning från sweet poison och shock :)

  Svara
 2. Magnus

  Hej, Sprang på din sida då jag letade efter ett ställe att sälja en Levi Strauss & CO skinnjacka jag hittade i garderoben.
  Den har hängt där sedan 80-talet då jag köpte den för en mindre förmögenhet. Knastrar fortfarande om skinnet när man tar i den.

  Vet ni något forum där man kan hitta köpare?
  MVH,
  Magnus

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>