3 reaktion på “Sagan om Marilyn

  1. Doris

    Åh, såg den med här om dagen! Man slutar nog aldrig fascineras av henne. :) Jag satt precis och kollade på en film som delvis baseras på hennes liv och blev helt fast. Fast himla dumt att de delat upp den i 2 delar så nu är frågan – tanka ner andra delen eller orka vänta en hel vecka tills den går på tv? Hmm… :’)

    Svara
  2. Charoline DeLávin

    Å marilyn, sitter alltid och kollar på filmer och dokumentärer med henne. Vilken kvinna! Och samma med Amy Winehouse, jag är npg lite besatt. Men deras öden och deras talang och deras liv. Fascinerande men så förbannat hemskt.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>