Shoppingfrukost med ELLE

(Bild lånad från Robins blogg).

 
Imorse mötte jag upp fina Robin för att gå på ELLE‘s shoppingfrukost på H&M Hamngatan. Biljetter till Elle-galan lottades ut, men det var en annan Johanna som vann dem tyvärr.
Här ser ni mig bli sminkad av Theresa Grundin (som för övrigt lade en perfekt eyeliner). Dagen till ära hade jag på mig enbart H&M.
 
 
Outfit: topp med svalor hittad på Tradera, linne, mama strumpbyxor och mama spetskjol. Allt från H&M.
 

(Bild lånad från Robins blogg).
 
Robin shoppade lite strumpbyxor och fick med sig en ELLE, men jag som redan är luspank (hur gick det till?!) sparade mina slantar. Dock har jag tappat bort min eminenta läppenna så det blir till att skaffa en ny.
 
Såhär fin gjorde Theresa mig!
 

12 reaktion på “Shoppingfrukost med ELLE

 1. Soya

  Fin du vart, eller rättare sagt alltid är!

  Har en frågestund i min blogg nu om du känner för att ställa en fråga eller fler :)

  Svara
 2. Lisa

  Fin du är! Sugrören har jag köpt på Etsy men det finns nog lite varstans. Jag köpte från den här butiken http://www.etsy.com/people/CupcakeSocial som hade jättemycket olika färger (kostade typ strax under 30 kr för 25 stycken). Det är bara att be dom lägga upp en special listing om man vill köpa flera saker. Har även massa fint strössel, formar och annat tjusigt. Jag köpte candy rocks och cake pop sticks tex och kalaspåsar!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>