Vinn Kapersky Internet Security!

I alla tävlingar jag kört hittills har jag lottat ut kläder, smycken, inredning eller liknande (och sånt kommer snart, faktiskt väldigt snart!) Men nu vill jag lotta ut en sak som ALLA behöver. Kaspersky Internet Security 2013.
 
Den säkrare, enklare lösningen för internetsäkerhet
Kaspersky Internet Security 2013 arbetar bakom kulisserna och levererar en kraftfull skyddsteknik med virusskydd som ser till att du, din dator och dina barn är skyddade mot de senaste och kommande hoten. Tack vare alla automatiska säkerhetsfunktioner i Kaspersky Internet Security 2013 blir det dessutom väldigt enkelt att skydda din dator – så du får ett skydd i världsklass, utan att behöva vara någon säkerhetsexpert

TÄVLINGSREGLER:

Vad skulle du tycka vore värst att förlora/bli av med från din dator eller ute på internet? Motivera kort!
Det är alltså den enda frågan du behöver besvara!

 
Tävlingen avslutas den 28 januari.

12 reaktion på “Vinn Kapersky Internet Security!

 1. Sara

  Bra tävling!
  Jag måste säga att det värsta som skulle kunna försvinna från min dator är alla bilder. Man har så många minnen bland dom och det blir inte så ofta att man framkallar bilder som man borde.

  Svara
 2. nickolina

  kalas bra tävling
  Det skulle helt klart vara alla mina bilder, har nästan redan blivit av med dem än gång men kunde rädda dem. Men att känna på den där känslan av att de kan vara förlorade är inte roligt!

  Svara
 3. Nlie

  Det värsta att förlora vore alla minnen i form av bilder och texter man har sparade på datorn. Men även bankinformation hade ju varit nog så tråkigt att bli av med.

  Svara
 4. Liie Larsson

  Att förlora min identitet på internet vore det värsta. Bilder är ingenting att förlora mot att någon börjar logga in på ens konton, skriver saker i ens namn och helt enkelt tar över ens liv på nätet och kanske till och med tar ut ens pengar.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>