30 frågor

1. Vad heter du? Johanna.
2. Vem fick du dessa frågor av? Maddiee.
3. Hur gammal är du? Har precis fyllt 29.
4. Är du romantisk? Inte direkt, men jag kan om jag vill.
5. Hur lång är du? 163 cm.
6. Vilken ögonfärg har du? Blå.
7. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, men den åker ut inom kort. Då ska jag snylta på K:s fina iMac.
8. Vilka städer har du bott i? I turordning – Helsingborg, Stockholm, Oskarshamn, utanför Växjö.
9. Tycker du om kaffe? Jag brukade älska det, men sedan jag blev gravid så tål jag det inte. Så jag får svara kanske på den frågan. Hoppas dock att kaffesuget kommer tillbaka efter ploppet, men gör det inte det så finns det massor av gott te att pröva sig genom!
10. Tycker du om att mysa/kela? Bara om det leder till ett ligg. Skoja! Klart jag gör, svårt att se att någon svarar nej på det?
11. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
12. Har du någonsin åkt ambulans? En gång. Ett av mitt livs läskigaste ögonblick.
13. Vad har du för ringsignal? Ljudlös.
14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? Se bilden längst ner.
15. Kan du byta olja på bilen? Nej.
16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej.
17. Vad är det bästa som hänt dig? Dagen då jag upptäckte att jag har makten att förändra mitt liv och att jag inte är ett offer. Styrkan som kom till mig då finns alltid kvar.
18. Vad är det värsta som hänt dig? April förra året var den värsta månaden i mitt liv.
19. Har du varit med i tidningen? Bara i annonser för Min Boudoir och Cissi och Selma.
20. Har du någon piercing? Nej.
21. Civilstånd? Sambo.
22. Hur bor du? Bostadsrätt, en 2:a i närförort till Stockholm.
23. Vilket är ditt drömjobb? Liknande det jag gör, men gärna med marknadsföring för en spännande produkt eller som webbredaktör för en onlinetidning.
24. Vad har du haft för husdjur? Egentligen inget, mina systrar hade marsvin ett år när jag var runt 17 men i den åldern var jag aldrig hemma. Vill gärna ha katt eller hund en dag, eller både och.
25. Vad arbetar du med idag? Marknadsföring online.
26. Kan du åka slalom? Helt okej, men bäst är jag på att åka störtlopp. Rakt ner och galet fort = roligt.
27. Vad har du för utbildning? Marknadsstrategi och försäljning inom mixed media. Diverse kurser på universitetet inom svenska. Två folkhögskoleutbildningar – bild/grafisk form och konsthantverk.
28. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Jag är nöjd i det stora hela.
29. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Klart det finns saker att vara missnöjd med – ärr, gropar, veck osv. Men varför gå runt och tänka på sånt? Väljer istället att vara nöjd med helheten och inse att jag inte är perfekt, men att jag är fin precis som jag är. Men jag vill ändå vara öppen med att det har varit svårt för mig att se min kropp förändras under graviditeten. Är van vid att gilla mig själv som jag ser ut ”i vanliga fall”, men det har gått så långt att jag inte ens känner igen mig själv nu när jag är naken. Därför längtar jag till att kroppen intar ett nytt normaltillstånd som jag får lära mig att trivas med på nytt.
30. Vem vill du ska svara på dessa frågor? Vem som helst som vill! Skriv en kommentar med en länk till dina svar så lovar jag att läsa det du skrivit.

 

5 reaktion på “30 frågor

 1. ullis

  Waaait marsvin?????? För det första hade jag en dvärghamster och camilla en guldhamster (alltså två djur) och för det andra levde Piff i 4!!!!!! År :D bästa tiden i mitt liv!

  Svara
  1. Retrolover

   Dvärghamster, så hette det! Men alltså Piff levde i två år max. En dvärghamsters livslängd är alltså inte 4 år. Jag har för mig att Alex kolade vippen ett år efter Piff dessutom så jag tror absolut inte att han klarade sig i mer än 1,5 år. Du minns fel sötnos! Puss

   Svara
 2. Ullis

  NEEEEJ jag vet att han levde 3,5 eller 4 år för jag minns det som igår att Veterinären sa att han måste haft ett otroligt bra liv eftersom hans livslängd dubblerats!!!! Jag var så jävla stolt så det där skulle jag aldrig kunna glömma :) Hähä

  Svara
 3. Megapolis Cheats

  This design is steller! You obviously know how
  to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you
  presented it. Too cool!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>