Ahoy!

Ahoy mates!

Efter förra veckans I want it all så blev jag bara tvungen att beställa hem två saker.

Skorna var så ljuvliga att jag gav upp ett glädjetjut när jag prövade dem (fina skor har en sådan inverkan på mig). Det enda jag saknar nu är fint väder så jag kan använda dem!

 
rockabillyblogg

10 reaktion på “Ahoy!

 1. Doris

  Åååh, jag har en precis likadan börs! :D Tänk dig att matcha det med en tunn sommarklänning och strosa runt i det fina vårvädret – mmhmm! ;)

  Svara
  1. Retrolover

   Jag veeeet, det var när tävlingen kom ut som du vann som jag insåg att jag måste ha börsen. Precis så fint ska jag matcha den också, tänk hur fina vi kommer bli i sommar :)

   Svara
 2. BabyPeaches

  Jag vill verkligen ha skorna jag med. Dock tror jag inte att det blir några då jag fortfarande har flera par skor som jag inte hunnit använda ännu.. At all liksom.. ;D

  Svara
  1. Retrolover

   Haha, känner igen det där! Egentligen när jag tänker efter så har jag alldeles för mycket skor, men jag tänkte sälja av de flesta nu till våren på Tradera = får köpa nytt!

   Svara
  1. Retrolover

   Jag länkar bara till bloggar som har lite samma inriktning som jag, typ retro/rockabilly/vintage. Har du en sån inriktning så kan du få en länk :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>