Barninredning är finare

Är det bara jag eller är många barnrum SÅ MYCKET FINARE än vuxenrum? Jag tycker överlag att saker som görs till barn ofta är finare: smycken, kläder, leksaker. Mina vuxenleksaker (inget snuskskämt där, jag lovar, syftar på teknikprylar) ser bara så tråkiga ut. Stelbenta, fyrkantiga och svartvita.
 
Nej, ge mig ett barnrum med pasteller, pompoms och harlekinmönster any day!
 

 
Alla bildernas källor kan hittas på min Pinterest, men översta bilden kommer från Mokkasin – en inredningsblogg jag hoppas att ingen missat.

3 reaktion på “Barninredning är finare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>