Din panka mamma älskar dig!

Jag vill att min bebbe ska få gosa in sig i ekologisk bomull från Mini Rodini. Ha en designad mössa, gärna i molntyg från Bluebell. Gärna ett par röda Converse, för det har både jag och pappan.
 
Och så vill jag köpa fina amningssaker! Kolla till exempel amningsinläggen från Glammom.se. Hur snyggt är det att fiska upp ett sådant ur amningsbehån? Lite nonchalant sådär. Fullt med bröstmjölk, givetvis, men vem bryr sig när det är så snyggt?! *andas i en påse*
 
amningsinlägg
 
Jag är ingen rejäl mamma som klipper snuttisar av gamla t-shirts, syr amningsinlägg i frotté eller konstruerar mitt eget babygym. Mina konsumtionsdrömmar är verkliga, förföriska och känns livsviktiga. Men jag jobbar på att inte köpa allt jag vill ha.
 
Alla säger nämligen att ”det löser sig” och ”man får så mycket saker”. (Tror att de syftar på bebisen, svårt att se att någon kommer med en födselgåva i form av amningsinlägg, men man ska aldrig säga aldrig).
 
Idag är det dags att bebisshoppa lite till den där berömda BB-väskan. Ska försöka att inte köpa allt jag ser, men jag lovar inget. Jag är nämligen mästare på att hitta fina saker.
Kolla bara in denna lilla body. Hittar jag den i rätt storlek så blir det ett köp!
 
retroblogg gravid

12 reaktion på “Din panka mamma älskar dig!

 1. Sara

  Jag är ju en sucker för tradera. Man hittar ju nästan allt där, och bra pris. Sen finns det ju såklart saker som man inte vill ha begagnat eller från tradera. ^^

  Svara
 2. Denise

  Åh amningsinläggen måste jag verkligen ta en närmare titt på! Kommer ihåg hur det var sist och jag kan inte överleva utan dem ;)
  Tack för tipset! =)

  Svara
  1. Retrolover

   Varsågod! Jag hoppas fortfarande på att få amningsinlägg från ovan, men ifall det inte händer så köper jag nog ett storpack av de svarta från glammom. Svart är alltid snyggt!

   Svara
 3. Elsa

  KÖÖÖP! ;)

  Vi fick höra precis samma sak när vi väntade våran första och tog såklart allas råd på gravaste allvar!
  Vi hade såklart förberett det mest praktiska men kläder skulle man ju aaaaabsolut iiiiiiiinte handla för det får man så mycket av!

  Jo tjena…:)

  Det var ingen som vågade sig hit dom första två veckorna pga dom inte ville störa dom oerfarna, nyblivna föräldrarna!
  Vi sa såklart att det gick bra att komma då hon sov och sov och vi var nästintill rastlösa!

  Men nej..ingen kom!

  Vi fick ut i högtider och införskaffa den där första garderoben som jag ångrade att jag inte hade gjort innan :D

  Så mitt råd är, handla det som faller dig in :D:D

  Svara
  1. Retrolover

   Haha Elsa, tack för det rådet! Har bestämt mig för att iaf ha 2-3 ombyten i varje storlek så man inte står där helt utan. Men mina föräldrar bor ju i samma stad och jag räknar med att få lite grann där iaf :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>