Fettisdagen

Idag är det fettisdagen och dags för semlor, eller temlor som Ture Sventon alltid sa (var det någon annan än jag som funderade både länge och väl på varför Ture kunde säga Ssssventon men inte Ssssture?)
 
Jag har faktiskt redan ätit dagens semla men den tog slut innan jag hann fota den (HUR GÖR FOLK som fotar sin mat?!! Jag hinner bara tänka ”NAMNAM” och sedan är det uppätet).
 
Tack och lov så tog jag semmelbilder på min födelsedag som jag kan återanvända. Jag bjöd nämligen hela kontoret på semlor när jag fyllde år i januari eftersom jag knappt vet något godare!
 

9 reaktion på “Fettisdagen

 1. MissC

  Haha förstår vad du menar! Själv prövade jag en wienersemla idag. Inte ätit det tidigare, super gott var det och fota hann jag inte XP

  Svara
 2. BabyPeaches

  Alla är verkligen helt inne i denna semelhysteri och jag kommer där, eftersläntandes och helt ointresserad, och ba ”Yuck, whats up med alla slemlor?!”

  Har aldrig riktigt gillar semlor. tur att alla andra äter åt mig ;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>