Glossybox – Functional Beauty!

Den här månaden har jag provat på Glossybox. Glossybox en prenumerationstjänst där man prenumererar och får testa nya skönhetsprodukter hela tiden. Hur kul som helst!
Månadens GlossyBox-tema var Functional Beauty. Alla produkter hade en specifik funktion i en daglig skönhetsrutin. 

 
Produkterna i min Glossybox var: make up remover wipes från Oliva, läppbalsam från Carmex, nagelbandskräm från Burt’s Bees, anti-wrinkle eye pads från Babor och en vattenfast eyeliner från Elite.
 
Jag har hittills testat två produkter:
 
Make up remover wipes från Oliva. Luktade gott, lämnade ett fräsch resultat och tog bort sminket (förutom min vattenfasta mascara som endast olja kan få bort). Önskar att jag hade haft den här produkten när jag var på tågluff sist, hur enkel som helst att ta med sig och ett stort plus är att man inte behöver något vatten för att få bort sminket.
 
Läppbalsam från Carmex. Detta är min nya favoritprodukt, helt perfekt för vintertrötta läppar! Tillför rosa färgpigment, en stor dos aloe vera och mjukgörande medel. Jag fick känslan av en lip plumper, men utan svidet. Grym!
 
Om du också vill testa så är det bara att klicka här>>

10 reaktion på “Glossybox – Functional Beauty!

 1. Anneli

  Du som är gravid, är du orolig för produkter med parabener och ftalater? Själv slutade jag med det och ersatte alla mina sminkprodukter med sådana som inte innehöll några sådana ämnen.

  Svara
  1. Retrolover

   Ska erkänna att jag inte visste vad det var innan du skrev. Men är ändå inte speciellt orolig faktiskt. (Jag har också badat bastu, ätit pyttelite rosa kött, blekt håret, repat med mitt punkband m.m, det enda jag varit superförsiktig med är Listeria, inga goda ostar på sju månader snart hehe).

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>