Home office inspiration

Jag har en mapp på Pinterest där jag samlar inspiration till ett hemmakontor. Det saknas ett snyggt skrivbord hemma hos oss. Min idé är att köpa en vit skiva som inte är mer än 40 cm djup, för att sedan ha en mindre skiva under där vi sätter tangentbordet till vår (okej då, hans) iMac.
 
Ungefär såhär har jag tänkt mig:
 

 
Vit skiva, svarta ben. Väldigt snyggt, och fördelen med vit yta är alltid att man slipper damma. (Har man någonsin haft en svart bokhylla så vet man att det här med damm + svarta ytor = evigt helvete).
 

 
Är även extremt förtjust i svarta griffeltavlor för tillfället, så det kanske blir något sådant i bakgrunden.
 

 

Kombinationen svartvitt skrivbord + gul stol känns helt rätt också. Fast en trästol (hej träsmak!) kanske inte är det rätta för ett skrivbord där jag ska sitta och blogga.
 
Dagens fundering: Varför är alla bekväma skrivbordsstolar så fula?
 

9 reaktion på “Home office inspiration

 1. Doris

  Svarta bokhyllor ja, HEAR HEAR! :’) När jag och min karl flyttade ihop så fick han behålla sin högblanka, svarta tv-bänk om han looovade att han skulle damma den (Visste själv hur det var då jag hade svart skrivbord). Han har väl dammat den kanske 4ggr på snart ett halvår, för vi har tydligen helt olika definition på hur ofta man behöver dammtorka saker ;)

  Svara
  1. Retrolover

   Haha jag har vägrat svart av samma anledning. Det är inte ens killen som inte vill damma, jag vill inte heller gå runt och damma hela tiden. Finns ju roligare saker att göra liksom hehe!

   Svara
 2. Jess

  Ja, VARFÖR är skrivbordsstolar så fula?!
  Philippe har köpt en väldigt ergonomisk stol som är, håll andan nu, SPYORANGE(!) och svart. Fy fan! Haha. Rummet ska ha rosa väggar så den stolen kommer få rummet att se ut som en taskig bakfylla! Hahhaha åååååh måste leta tyg att slänga över!

  Svara
 3. Jess

  Mjaaa, jag tror ej att den går att klä om (du vet hur jävla handikappad jag är när det gäller sånt! Haha) men slänga över en filt lite avslappnat som ”fan va chill att ha en filt att vira om dig vid datorn” så den täcker det kräkfärgade! Eeeehhehe.. Puss!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>