12 reaktion på “KABOOM

 1. Bea

  Vilken fin liten kula! Visst känns det härligt, det där ”Kaboomet”…helt plötsligt är man så där UPPENBART gravid, inte bara för sig själv, utan för alla runtomkring och ett helt annat lugn infinner sig omkring en.

  Svara
  1. Retrolover

   Exakt, och så känner man rörelser hela tiden. Såååå mysigt. Ligger och pratar med knoddisen hela tiden just nu. Blir bara så uppenbart för en själv också när man blir så stor att man bär på ett liv.

   Svara
 2. Meela

  Åhh så fin!! Det sa boom på mig med, sedan var jag stor som en boll. Tack o lov att man vet att man kommer bli ”sig” själv igen med lite nya former bara :D
  Kram

  Svara
  1. Retrolover

   Ja GUH vad jag längtar till ett nytt normaltillstånd där man får vänja sig vid en lite förändrad, men ändå beständig, kropp. Jag känner inte igen mig själv naken längre! Hehe. Men snart är det ju över. Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>