Nätkärlek!

Ingen har väl missat veckans uppmärksammade debatt om näthatet som främst drabbar kvinnor? (Om du har det kan du gå in på SVT och se Uppdrag granskning från i onsdags).

En kampanj har skapats som heter #nätkärlek. Den är en motståndsrörelse som handlar om att sprida kärlek på nätet i form av kärleksmejl, beundrande tweets och fina bloggkommentarer.

De flesta kanske tror att alla bloggare blir överösta av beundrarmejl. Så är det verkligen inte! Därför skickade jag ett mejl igår till en av mina bloggfavoriter fullproppat med kärlek och pepp. Är så sjukt glad att jag bara GJORDE det istället för att tänka ”åh det ska jag göra, jag ska bara…först” och sen glömma bort det.

Istället för att låta hatet få fritt spelrum på nätet har jag försökt att sprida kärlek, glädje och hopp till någon som jag inte känner.

Och tack till alla läsare som skriver så fina kommentarer! Jag kanske inte alltid svarar, men jag läser allt och ni gör mig otroligt glad varje dag. Puss på er!

 

4 reaktion på “Nätkärlek!

 1. Susanne

  Blev så arg när jag fick höra vilka hemska människor det finns som gör så.

  Skickar dig massa kärlek!
  Tycker du är fantastisk! Fortsätt att vara det!
  Kraam!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>