Paparazzi

Ett av mina mål är att lära mig att fota bättre. Därför har jag bestämt mig för att köpa en digitalkamera. Det blir antingen en Canon EOS 600d (alla fotografer jag känner rekommenderar denna) eller en Nikon d5100 (tusen kronor billigare och enligt alla experter helt likvärdig).
 
Båda kamerorna har vikbar liveview-skärm, vilket gör att jag kommer kunna ta mina outfit-bilder själv! Inget mer tjat på pojkvän, kollegor och vänner. Hurra-ropen från alla ofrivilliga dagens outfit-fotografer skanderar över Stockholm, hehe.
 
Jag vill också bli bättre på bildkomposition, redigering och styling. Därför har jag funderingar på att starta en ny blogg. En foto-blogg med fokus på inredning. Jag lovar att ni som hänger här fortfarande kommer att få samma Johanna, men för att lära mig mer så kanske jag måste nörda ner mig lite mer.
 
Om jag gör det så kommer ni såklart att få bloggadressen så ni kan välja om ni vill följa den andra bloggen eller denna, eller både och!
 

3 reaktion på “Paparazzi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>