Plisserat, prickar och röda läppar

När det bara är en månad kvar till beräknad förlossning så finns det inte mycket som passar. Därför är jag jätteglad åt denna prickiga kjol som jag ärvt av min mormor. Plisserad med små vita prickar och resår i midjan. Nu för tiden är visserligen midjan strax under bysten, men vem bryr sig? Den passar i alla fall. Hurra!
 
retrolover blogg

vintage blogg

rockabilly blogg

 
Kjol vintage, skärp från Myrorna, koftan har jag fått av min ena syster, örhängen från Deathly Cute.
 
Förresten är det min nya kamera som har tagit bilderna, helt på egen hand. Med en självutlösarfunktion blir det här med outfit-bilder mycket enklare i framtiden.
Nu ropar mina klänningar från garderoben på att få visas upp i all sin prakt, men tyvärr så passar inte mycket för tillfället. Men om några veckor, då! Då kommer jag att bära dem, och älska dem, igen. Först de allra största och stretchigaste såklart, men så småningom förhoppningsvis de allra flesta igen.

34 reaktion på “Plisserat, prickar och röda läppar

 1. Emma

  Det är väl just det jag har problem med, haha! Att han är tondöv! Fast den där låten var helt okej faktiskt. Och Rancid också, men annars – njae… :P

  Svara
 2. Jess

  Vackra, fina, underbara Johanna! Blir helt tagen av hur fin du är!!
  Och vet du? Nu när Philippe flyttar hit 15e så kommer vi åka upp under April månad för att köra hans saker hit till gbg och då tycker jag att vi ska ses!
  Pusspusspuss och satan i gatan va jag saknar dig kloka kvinna <3

  Svara
  1. Retrolover

   Men va?! Vilken jäkla lycka! Wohooooo! Då får du kanske se en liten bebis också eller en väldigt trött, höggravid tjej. Puss puss saknar dig så galet mycket <3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>