Presenter

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp lite bilder på alla fina presenter jag fick på min födelsedag. Årets födelsedag bjöd på en hejdundrande presentvåg som svepte över mig. Tack igen till alla som uppvaktade mig!
 
Det var röda Converse, ny vattenkokare, visp, cupcake-kit och en blommig förvaringsbox som jag ställde på hatthyllan med en gång.
 
 
På min nya rosa prickiga bricka står två fina kryddkvarnar från Lagerhaus som jag har bloggat om tidigare, en fickspegel, tännsticksaskar med pinuppor, en retro äggklocka och en ljuvlig liten First Aid Kit-box.
 
 
Jag blev helt kär i denna box. Helt otroligt fin!
 
 
Och inuti fanns det även ett first aid kit! Haha. Helt perfekt!
 
Sedan fick jag ju också min Plattan-bricka, den prickiga klänningen som jag fotade mig i nyligen, ett presentkort på Sivletto, fantastiska glasunderlägg från Cocktail, en Batman-tisha och ett gäng assietter i den perfekta mintblåturkosa nyansen. Och mycket, mycket mer.
Det här med att fylla år lite oftare än en gång per år, det kanske vore nåt?

11 reaktion på “Presenter

  1. Jess

    Åh guuuuud va fint!! Den där first-aid-lådan har jag tänkt köpa min nästa lön. Har kaffeburken i den serien och målet är att ha alla fina burkar <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>