Retro, vintage och rockabilly…?

Retrolover – en rockabillyblogg med vintage, retro och 50-talsinfluenser. Vad är detta för ett hopkok egentligen?
 
Vi har vintage-experterna som säger att min blogg har väldigt lite med vintage att göra. ”Bara för att du shoppar second hand ibland så ska du inte tro att du driver en vintage-blogg” säger de.
 
Vi har retro-älskarna som tycker att jag har för lite retro i bloggen. Jag är lite för modern helt enkelt. 
 
Vi har rockabilly-tjejerna och killarna som inte bryr sig om vad jag kallar bloggen, bara jag lägger upp snygga rockabilly-inspirerade bilder då och då.
 
Ja, vad är detta för ett hopkok egentligen?
 
Det här är jag, rätt och slätt. Jag är helt enkelt lite av varje! Och jag tänker fortsätta att kalla min blogg för alla de här grejerna, för att den faktiskt handlar om alltihop. Och det verkar som att ni, mina läsare, gillar det jag skriver, så jag tror jag fortsätter en stund till!
 
Tjingeling och puss! 
 
 
Örhängen: Deathly Cute.

16 reaktion på “Retro, vintage och rockabilly…?

 1. Doris

  Fast alltså, det är ju ingen som har sagt att man behöver ”nischa” en blogg rakt över. Jag gillar att du kör ditt eget hopkok för det gör din blogg personlig – man får känslan av att det här är ”du” liksom. :)

  Svara
  1. Retrolover

   Tack fining och håller helt med dg! Har hört så mycket knasigt på sistone. ”Ingen riktig vintage-blogg”, ”du skriver ju inte om retro” osv. Vem bryr sig? Det här är ju JAG, i min blogg, och jag kan inte tryckas in i ett fack :)

   Svara
 2. Maddiie

  Jag älskar ditt hopkok utav retro/vintage/rockabilly, bloggen avspeglar verkligen vem du är :) Keep up the good work för jag kommer sakna din blogg ifall du lägger ner den!

  Svara
  1. Retrolover

   Hade inte tänkt att lägga ner den heller, men vi får väl se när El Knoddo är här hur mycket tid som finns osv. Tack för din fina kommentar snyggo!

   Svara
 3. Ninah

  Men självklart ska man ju köra sin egen grej! Det gör jag med. Förstår inte varför det är så viktigt att allt måste vara så specifikt och kategoriserat.
  Kram

  Svara
 4. Anna

  Din blogg är min favvo-blogg och det finns ju en anledning till det, den är lätt att ta till sig! Du verkar ha en stor blandning läsare, och jag kan tänka mig att det är är så pga att du har olika sidor som tilltalar olika människor. Är inte det fantastiskt? Din blogg är jättefin. Jag som älskar rockabilly och 50-tal känner mig inte ”dålig” för att jag inte har stenkoll eller är supernörd inom retro/vintage. Utan snarare inspirerad för här har vi en tjej (du) som tar av det hon gillar och mixar hej vilt. Blir en härlig och befriande mix :)

  Svara
  1. Retrolover

   Men ÅH vad söt du är Anna! Jag måste verkligen spara ditt beröm, det är verkligen sällan jag känner mig rörd, men nu gör jag det. Massa kärlek till dig för att du är så fin som skriver sånt här!

   Svara
 5. Fia

  Tycker det är urlöjligt av folk att klaga över blogginnehåll. Innehåller den inte vad de söker, så är det väl ingen som tvingar dem att läsa!? Då kan man väl söka andra bloggar som passar ens intresseområden bättre. Jag tycker din blogg är (liksom min) en personlig mix av allt, och med så många vackra bilder. Det känns nästan som att man känner dej fast man aldrig träffat dig IRL :D Keep up the good work :)

  Svara
  1. Retrolover

   Åh vad fint att det känns som att man känner mig fast man inte träffat mig! Så glad att jag kan vara mig själv på bloggen och att det märks. Och tycker även att din blogg är en grym mix av personlig stil!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>