Roliga nyheter!

Här kommer lite roliga nyheter!
 
- Först och främst så fick jag min baby i helgen (kameran, inte den riktiga). Vi håller fortfarande på att lära känna varandra, men inom kort så får ni säkert se lite bättre bilder här på bloggen. Men till dess, en mobilbild:
 
 
- Idag släpps Expressens tidning Vintage. Jag är supersugen på att läsa den och ska köpa den på vägen hem idag.
 
- Ett paket kläder är på väg hem till mig på posten. Vad det är och vad som ska hända med dem kommer ni att få se. Men kul kommer det att bli!
 
- Det är förresten fler paket på väg hem till mig just nu. Lyckliga, lyckliga jag!
 
- På lördag är det burleskklubben Fräulein Frauke igen, denna gång med Weimar Cabaret-tema. Känner mig galet sugen, men allt beror på dagsformen.
 
- Nu är det fem korta veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Läkarna gissar att bebisen tittar ut den 2 april, men jag tror att den är lika seg som sin mamma på morgonen. Den vill nog ligga och dra sig ett tag. Så jag gissar på närmare 10 april, fast den kan ju komma när som helst från och med 18 mars.
 
Vi borde ha en gissningstävling om detta känner jag nu – Gissa när knodden kommer! Vad tror ni? När kommer bebben?
 
Det var lite roliga nyheter från det ljuva Retrolover-livet, nu är det dags att leva lite till!

15 reaktion på “Roliga nyheter!

 1. Sara

  Har känning på 5 april. Låter som ett bra datum ;)

  Vi borde passa på att gå på utställningen på sjöhistoriska snart också om du har tid och lust :)

  Svara
 2. Ullis

  Jag tror den 27e mars :D 4 mån på dagen innan min födelsedag! Min vän Linnea skulle få barn den 4e juli (min namnsdag) förra året men jag gissade på 27e juni och det stämde!!! Så jag tror samma datum nu ;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>