Tänk om jag skulle våga?

Tänk om jag skulle våga drömma högt? Då skulle jag säga det som jag knappt vågar viska, för det känns så svårt och ouppnåeligt.
 
Det är att jag vill bli webbredaktör för en onlinetidning. Eller arbeta på en marknadsavdelning för en spännande produkt. Och det är klart att det inte är omöjligt eftersom jag är utbildad onlinemarknadsförare, men det kräver mer.
 
Kontakter som jag inte har i nuläget. Många vill att man ska ha en utbildning som journalist. Andra vill att man ska ha en universitetetsexamen (själv har jag gått en KY-utbildning). Man ska helst ha erfarenhet av liknande tjänster. Jag har arbetat på marknadsavdelningen för ett stort köpcentrum och haft ett vikariat som projektledare på en dagstidning. Men räcker det?
 
Min nya tanke med bloggen är att den ska vara en del av ett arbetsprov. Här visar jag att jag kan. Jag kan stava, jag kan skriva, jag kan sätta ihop bilder och texter, jag kan fota, fixa fina collage och jag förstår hur man marknadsför sig och driver trafik till en sida (jag gör det ju själv till bloggen!)
 
Just nu är det viktigaste som händer i år att bli mamma. Men en dag ska jag våga. Våga och kanske inte lyckas. Men det viktigaste är att våga, för alla gånger man inte vågar så har man ju faktiskt redan bestämt sig för att misslyckas.
 

4 reaktion på “Tänk om jag skulle våga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>