Vad ska jag se?

Häromdagen fick jag hem två biobiljetter i brevlådan. Jag hade nämligen turen att vinna en tävling hos fina Beatrice via Roliga presenter. Tusen tack!!! Helt ärligt så finns det ingen roligare present jag kan tänka mig än ett biobesök.
 
Det slog mig att det börjar bli dags att gå på bio, jag måste ju hinna innan bebisen bestämmer sig för att komma. Efter förlossningen blir det nog lite svårare att ta sig iväg på bio på samma sätt. Så nu sitter jag i valet och kvalet om vilken film jag ska se!
 
Les Miserables?
Gangster squad?
Anna Karenina?
…eller ska jag se om Django Unchained?
 

19 reaktion på “Vad ska jag se?

 1. Tant Emma

  Django unchained är riktigt bra.
  Jag brukar förresten också alltid vara där i tunnelbanan vid halvniotiden på morgonen. Är på väg till jobbet då. (som svar på ditt svar och fråga tidigare) :)

  Svara
  1. Retrolover

   Vad roligt! Jag jobbar nämligen också precis i närheten :) Ja Django var grym, jag vill faktiskt se om den. Kan inte vänta på att den släpps på Bluray.

   Svara
 2. nickolina

  håller verkligen med dig om att de är den ultimata presenten! :D kör på gangster squad eller django *:D kika gärna in på min blogg, har en pågående frågestund nu om du är lite nyfiken på något :D hoppas du haft en kanon fin dag!

  Svara
  1. Retrolover

   Django igen alltså. Nej, då får det bli Gangster Squad, alla säger att den är bra. Ska ställa lite frågor! Kram

   Svara
 3. Alice

  Inte les miserables! Eller jag tyckte i alla fall inte den var bra. Kvartetten är jättesöt om ett brittiskt ålderdomshem, men det kanske inte är din smak /0:) kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>