Varför väljer jag fulporslinet?

Häromdagen blev jag tokig på mig själv. Jag upptäckte nämligen att jag numera dricker te ur våra ”fulkoppar” varje morgon. Ni vet vad jag menar, alla har vi de där fulkopparna från IKEA. Våra är gråa och trista med öron. De kostade runt fem kronor styck och är väldigt enkla (tydligen) att sträcka sig efter på morgonen.
 
Jag vet själv hur mycket otroligt vackert porslin jag har, så då är frågan varför jag då enbart använder de fula sakerna? Är det den snåla svensken i mig som tänker att det är mer praktiskt att använda fulporslinet eftersom det fina inte slits eller riskerar att gå sönder? Men varför köpte jag då alla de fina sakerna, om inte för att använda dem?
 
Nej, nu åker fulkopparna ut. De här är mina nya kärlekar, tyvärr knappt använda. Men nu ska det bli ändring på det och mitt morgonte ska intas med njutning för både kropp och själ. För hur ljuvliga stunder kan man inte ha med dessa snyggingar?
 

Ps. Idag är sista chansen för dig som vill tävla om dessa fina koppar från Superliving>>

 

5 reaktion på “Varför väljer jag fulporslinet?

 1. Sanna

  Haha, jag är likadan. Mitt fina porslin står i skåpen och dammar bara, medan alla fulkoppar står använda på diskbänken redo att läggas i diskmaskinen. Undra varför det blir så egentligen?

  Kram Sanna

  Svara
  1. Retrolover

   Jag tror att man är ”dumsnål” och inte riktigt vågar använda de fina sakerna. Men nu ska det bli ändring på det hemma hos mig! Kram :)

   Svara
 2. MissC

  Sambon hade fint swedich grace porslin hopsamlat från släkt. Är ett fint porslin men så pass diskret att man gärna använder det varje dag :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>