Vem är det som är gravid här?

För en tid sedan gick What a girl wants på trean (betyg 1 av 5 men Colin Firth var med…och ytterligare förklaring behövs väl inte?)
 
Slutscenen gick ungefär såhär:
”Bla bla, I wouldn’t change you, I wouldn’t change one hair on your head. I love you”.
”Oooooh, I love you daddy.”
Väldigt Hollywood, väldigt sockersött och extremt klyschigt.
 
Jag vänder mig mot K för att himla med ögonen, men upptäcker då att han sitter med tårar i ögonen. Min kille som jag sett gråta ca 1 gång sen vi blev tillsammans fick alltså tårar i ögonen till What a girl wants. Jag har nog aldrig skrattat så mycket. Det var inte att han grät, utan det var att han grät till What a girl wants som fick mig att skratta. 
 
Sedan dess har K’s ögon tårats vid otaliga tillfällen. Extreme Home Makeover (men vem har inte grinat till den serien?), när en kille på Facebook skrev en status om sin son, på slutet av en skatedokumentär när någon pratade om tacksamhet. Jag har aldrig sett K så emotionell, och ställer mig frågan:
Vem är det som är gravid här egentligen?

För det här måste ju vara graviditeten, något hormonellt som gör att han har förändrats. Eller så är det allvaret i att bli pappa som har gjort honom så mjuk och fin. Är så glad att det är just han, denna emotionella, kärleksfulla, härliga kille, som är pappan till min knodd. (Åh, jag borde verkligen sluta reta honom, men What a girl wants, haha!)
 
Här är slutscenen K började gråta till. Spoiler alert om nu någon vill se denna värdelösa film.
 
 
Ps. Någon fler som får tårar i ögonen? Hehe. Ds.

8 reaktion på “Vem är det som är gravid här?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>