Ahoy, new dress!

Ahoy, new dress! Welcome home.

Det är klänningen jag beställde från Asos som har kommit hem till mig. Fem arbetsdagar tog det, ingen frakt, hur smidigt som helst. Klänningen tog slut på mindre än en dag så jag är så glad att jag fick tag på en! Tyvärr kan jag inte prova den, den skulle nog se som en kort t-shirt ovanpå min 9-månadersmage (tänk typ alkis-goes-sailor-look). Men den ser ut att vara aaaaallt jag drömt om. Wohoo!

Håller tummarna för att den passar snart!

Translation: This is my new dress from Asos!

4 reaktion på “Ahoy, new dress!

    1. Retrolover

      Åh! Har letat och letat, men på REA:n alltså? Då finns det säkert inte mycket hopp om man inte försöker utanför city.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>