Ankarmönster, röda läppar och bandana

I fredags så vaknade jag en hel timme innan jag behövde, men jag kunde inte somna om. Istället passade jag på att slänga på mig massor av smink och ta lite outfit-bilder. 

Åh, ni kan inte ana vad jag längtar efter att få ta på mig mina vanliga kläder. De där som sitter åt i midjan, ni vet. Det har blivit mycket stretch och mycket långa t-shirts denna vinter. Men nu är det inte långt kvar, cch då ska jag visa upp mina fina klänningar för er. Promise! 

 
Kofta Oasis, armband från Spanien, bandana vintage, örhängen Kitsch.se, linne och stretchkjol H&M. 

19 reaktion på “Ankarmönster, röda läppar och bandana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>