Balkongen – bekvämt eller snyggt?

Nu ska vi äntligen inreda vår balkong. Det ska bli så kul! Men det är tyvärr två saker som krockar för vår del. Bekvämlighet eller skönhet, det är den stora frågan. Om vi bara ska gå efter bekvämlighet så borde vi köpa en rejäl och praktisk soffa i rotting. Hur skön är inte en sån att sjunka ner i en solig dag?
 
…bara det att jag avskyr rotting. Tyvärr. Det är nog ett av de fulaste materialen jag vet. Förlåt alla som har rottingsoffor, jag håller med om att det är praktiskt, men snyggt? Nej. Inte enligt mig.
 
Såhär skulle jag vilja att min balkong ska se ut! Ingen rotting, fina retroinslag och en massa färger.
 

 
Vad tycker ni? Rottingsoffa eller obekväma pinnstolar? Bekvämlighet eller snygghet?

13 reaktion på “Balkongen – bekvämt eller snyggt?

  1. Retrolover

   Precis, men det är det här med att ligga och sola som killen vill göra. Bänk är ej så lämplig för det.

   Svara
 1. Johanna

  Vi ska också inreda vår balkong. Igår köpte vi två stycken Acapulco-fåtöljer (Ocean) från Åhléns och ett matchande bord till. Dom är både bekväma och är retro. :) hade allra helst velat ha turkosa eller klargula Acapulco-fåtöljer med svarta ben, men Åhléns tillverkar inte dom längre.. Och om man ska köpa ”original” så kostar dom ju typ det tredubbla.. Så det fick bli svarta. Så får vi köpa färgglada filtar, duk och andra roliga prylar för att liva upp det lite. I veckan ska vi köpa färgglada pallar i metall från Åhléns för bara 79 kr styck, Knapp heter modellen. Kolla min blogg om du vill se, bloggade om det igår. :)

  Så jag tror inte ni behöver kompromissa angående snyggt/retro eller bekvämt, man kan få både och! :D

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>