Batman-tisha och gravidmage

Här kommer fler bilder från plåtningen med fantastiska JenHell! Vi hade egentligen avslutat fotosessionen och jag hade bytt om till mina vanliga kläder när Jenny (JenHell) tyckte att vi skulle knäppa några bilder till i min batman-tisha. 
 
Det här är resultatet. Bilder som känns lyckliga, spontana och levande. 
 

 
Här i sista fotoserien fick JenHell övertyga mig lite. Jag har ju lagt på mig en del vatten, och rätt mycket i ansiktet, så när jag såg de här bilderna kunde jag bara se ”dubbelhaka”. Men efter att ha pratat med Jenny så insåg jag att det är såna här bilder som är de allra vackraste. När spontan glädje och den riktiga personen lyser igenom. Så därför bjuder jag på det. Och jag är härlig, ljuvligt rund och vackert gravid i nionde månaden. Så det så! 
 
 
Ett stort tack JenHell och tack till min syster Camilla för en av de snyggaste tishorna jag äger. 

17 reaktion på “Batman-tisha och gravidmage

 1. Maddelus

  Jättefina bilder! Du ska vara stolt! Dubbelhaka eller ej – kvinnokroppen är fantastiskt med tanke på vad vi kan göra och hur vi fungerar! Snart kommer du sitta med bebben i famnen och innnan du vet ordet av är bebben ”stor” och då har du fortfarande dina härliga bilder att påminna dig om hur det var…!

  Själv gjorde jag en gipsavgjutning av min gravidmage i 9:e månaden! Hade jag på väggen lääänge! ;)

  Svara
 2. Susanne

  Bra att hon övertygade dig!
  Du är skitsnygg som alltid, eller njae, snyggare…du strålar verkligen på bilderna.
  Kram till snyggopreggot!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>