Dagens lista

Dagens yäy: Behöver inte gå till jobbet! Föräldraledig!!!
Dagens jaha: Vaknade klockan sju i alla fall.
Dagens outfit: Mama-tights och min kofta med vita och rosa hjärtan på. Like a preggo-boss. 
Dagens frukost: Müsli med äppelbitar och fil. Ett stort glas apelsinjuice. Te med mjölk. 
Dagens Pinterest-bild: Denna
 
 
Dagens produktiva: tvättat och ringt CSN som vill veta vad min årsinkomst för 2011 delat på två blev. Ifall inkomsten för vårterminen inte blir halva den totala årsinkomsten så blir jag nämligen återbetalningsskyldig. Man kunde tycka att CSN skulle kunna division eftersom de är en stor myndighet, men tydligen inte. 
Dagens lyx: Klippa sig och färga håret hos Retroella. 
Dagens vill ha: Miu Mius skor med svalor på. Gissar att detta är en omöjlighet även om jag hade råd, ingen vill väl släppa ifrån sig ett par av dessa?  
 
 
Dagens bok: Mama fitness av Olga Rönnberg. Kommer bli min bibel inom kort. 
Dagens bästa: Solen! 
Dagens fundering: Vilka glasögon skulle jag passa bäst i? Måste nämligen skaffa nya. Har konstant haft linser sedan jag sumpade mina glasögon på Newark Airport, jetlaggad och härlig, för ca 4 år sedan. Tror det blir rätt jobbigt att gå upp mitt i natten och vara halvblind och jonglera bebis. Kanske såna här? 
 
 
Hittar tyvärr inte källan till bilden, så om det är din – hojta så lägger jag till det! 

7 reaktion på “Dagens lista

  1. Retrolover

   Aaaaw thank you so much! I’m getting new glasses and don’t really know what shape I’ll get yet, but I know that I want black ones :)

   Svara
 1. MissC

  Hehe om det är den koftan du hade på dig i inlägget om luggen, så har jag en lika dan ;) Mycket snygga skor! Önskar mig själv ett par Ray ban brillor :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>