Dagens tips!

 
Snart kommer Min Boudoir nummer 6 ut i butik och i samband med det så kan man börja prenumerera! Vilken otroligt bra grej, eller hur?
 
Och till alla nya läsare: jag har inte alltid haft tjock preggomage. Jag brukar nämligen se ut såhär också ibland. Gå runt lite nonchalant på stan sådär i höga klackar, massor med smink och en Min Boudoir i handen. Jepp jepp! 
 

9 reaktion på “Dagens tips!

  1. Retrolover

   Tack fina du! Det tycker jag med, men det är skönt att påminna sig själv om att man faktiskt inte alltid varit stor och otymplig. Är lite trött på att vara gravid just nu, minst sagt :)

   Svara
  1. Retrolover

   Uäh jag längtar så fruktansvärt mycket. Oss emellan har jag ont jämt, är otymplig hela tiden, sover inte på nätterna pga obekvämt osv osv. Vill ogärna gnälla, men kan avslöja att jag längtar ihjäl mig efter att bara kunna sova och röra mig normalt ;)

   Svara
 1. BabyPeaches

  Jag förstår dig! Har en kusin som låter lika dant just nu. Hon är beräknad till den 2:a april (tror jag det var) och hon gör typ allt för att få igång värkarna redan nu, haha!

  Svara
  1. Retrolover

   Haha du gav mig hopp, men min mor upplyste mig om att ”bebisen kommer när den vill”. Men hoppas kan man alltid! :) Fast jag är så himla säker på att jag kommer gå över tiden med typ minst en vecka.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>