En molnmobil i papp

Nu har jag pysslat lite! Jag gjorde en molnmobil i papp. En fin dekoration på en vägg, tänkte jag glatt när jag konstruerade den.
 
 
Visst är den söt? Jag har gjort allt själv (ja, jag är mäkta stolt och lite stöddig just nu). Men det jag inte tänkte på var att de flesta väggar i vår lägenhet är vita.
 
 
Syns bättre via kameran än i verkligheten tyvärr. Något måste göras. Ska jag sprätta upp alltihop och börja från början, eller bara göra om själva molnet till blått? Kanske bara sätta en blå rand runt molnet för att få det att synas bättre? Kanske måla molnet med akvarellfärger? Vad tycker ni?

11 reaktion på “En molnmobil i papp

  1. Anna

    Ett grått moln som regnar massa färger och former tycker jag känns uppmuntrande! :) (Koppling till ”det kommer alltid nåt gott ur det onda…”)

    Svara
  2. Madde

    Jättefint!! Tyckte att alla dina idéer lät som en bra lösning, det blir nog fint vilket som. Väntar med spänning på resultat :) Lycka till!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>