En riktig fotodag

Jag har varit igång sedan tidigt imorse och stått framför kameran större delen av dagen. Först så fotade jag ett hemligt projekt (men ni kommer såklart få se det här snart). Sedan åkte jag till replokalen för att ta lite bandbilder. Den här bilden kommer vi inte att välja, men jag tyckte om den ändå. Mest för att jag ser så glad ut. Vilket jag såklart blir när jag umgås med fyra så trevliga grabbar!
Bandet heter Sixpack Therapy och vår första demo är inspelad och klar. Efter min förlossning får vi se om vi inte kommer ut ur replokalen på riktigt. Kanske har lite spelningar. Det vore kul! 
 

4 reaktion på “En riktig fotodag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>