Före och efter: köket

Idag tänkte jag bjuda på lite bilder av köket, före och efter renoveringen. Före-bilden är från prospektet och kan hittas längst ner i inlägget för er som är trötta på att se 1000 bilder på min körsbärsduk (hehe). 
 

Köksbordet och de stora furustolarna kommer att bytas ut. Men jag funderar starkt på att behålla mina gamla pinnstolar från 60-talet. Kanske måla om dem i någon fin nyans? Vad tycker ni?  

Köket är stilrent och vitt med svart bänkskiva och svart sockel. Jag har en hel inspirationsmapp på Pinterest som består av pastelliga kök med öppna hyllor, men jag känner mig själv. Det finns en sak som jag avskyr mer än något annat: att damma. För att undvika att damma måste man tyvärr göra avkall på öppna hyllor. Sorgligt men sant.

Jag har tjuvstartat påsken hemma hos oss med ett påskägg från Lasse Åberg (tack Helena!) och en påskbukett som jag fick av jobbet när jag gick på föräldraledighet. Påskbuketten dog tyvärr igår kväll, men påskägget är intakt och jag ska försöka hålla mig till påsk (omöjligt uppdrag, ägget innehåller nämligen choklad). 

 
Såhär såg köket ut innan, bild från prospektet till lägenheten. Skillnad va? Eftersom det här är ett prospekt så ser det fräschare ut än det var, köket var sjukt sunkigt och alla vitvaror behövde bytas ut. Vi har tagit ner väggen bakom kylen för att få en öppnare planlösning, bytt ut hela köket och lagt nytt golv. 
 
 
Ifall vi hade vetat hur jobbigt det skulle vara med en omfattande renovering så hade vi nog tänkt oss för. Fast nu när det är över så är jag ändå glad att vi gjorde det, trots alla jobbiga stunder. Älskar nämligen mitt hem och vill aldrig flytta! 
 
Translation: We redid our kitchen, this is the before- and after pictures. For a full translation, use the Google Translate toolbar below. 

11 reaktion på “Före och efter: köket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>