Författarkväll på Books & Dreams

Jag vann två biljetter till ett event i måndags via Elsas blogg. Det var Books & Dreams som hade en författarkväll där författare fick presentera sina böcker som precis har släppts.
 
 
Elsa var ju såklart på plats och pratade om sin bok Elsa Billgrens Vintage. Jag vet att några av er har köpt den, så jag väntar lite och hör vad ni tycker innan jag klickar ”beställ”. Men jag är rätt sugen! 
 
En annan författare som var där var Jonas Hassen Khemiri. En person som jag alltid hyst en beundran för, men som nu klev ut ur periforin och rakt in i mitt hjärta. Så otroligt mycket visdom i en och samma person, verbal knock-out. Sedan har han också skrivit en text som jag tycker ni ska läsa
 
 
Jag tog med mig Robin och vi fick även goodiebags. Har en tvångstanke att alltid fotografera alla saker jag får, så ursäkta mitt skryt här men jag vill verkligen visa allt fint! 
 
 
TRE böcker (yäy!) och en väska från Gudrun Sjödén. Och choklad! Fast den fick jag inte, den hade jag faktiskt hemma. 

11 reaktion på “Författarkväll på Books & Dreams

    1. Retrolover

      Grymt att höra! Det var den eller Vintageparty, men har för mig att du har köpt båda(?) Vilken var bäst där?

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>