Glad Påsk-frukost

Visst är frukost dagens bästa mål? Som en sann frukostälskare så kände jag att jag behövde fira in påsken ordentligt när jag vaknade imorse. Sagt och gjort så fixade jag kanin-toast, dekorerade ägg och drack apelsinjuice genom ett randigt sugrör. Hur fint som helst! 
 
 
Som ni ser så har jag lyckats hålla mig ganska bra med chokladäggen, men nu börjar de gå åt i snabbare takt. Hoppas det finns några kvar till Påskafton, det beror på hur många påskkäringar som kommer på besök idag. 
 
 
Min kanintoast såg mer ut som en tupp, men om jag halvkisade så kunde jag nästan inbilla mig att det var en kanin. Nästan. 
 
 
Äggen målades med vanlig tuschpenna. 
 
 
Självklart satte jag mitt påskägg i en Stig Lindeberg-äggkopp. Finaste äggkopparna jag äger. 
 
 
Jag fyndade mina äggkoppar för en hundralapp på en second hand-butik i norra Stockholm. Sånt som gör mig glad att tänka på! De bara stod där och väntade på mig en dag. Berså är min favoritservis så ni kan kanske föreställa er lyckan jag kände! 
 
Passar på att önska er alla en riktigt Glad Påsk. Puss på er! 

7 reaktion på “Glad Påsk-frukost

  1. Beatrice

    Klart det är en toast kanin, jag ser ingen tupp iallafall :)

    Den 7 maj har vi bf, men jag håller tummarna så hårt jag kan att det blir ett april barn :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>