Godmorgon!

Vet ni vad? Här ser ni en tjej som är föräldraledig. Första dagen idag! Oerhört pirrigt och peppigt. Jag behöver inte längre ställa klockan på morgonen. Bara en sån sak! (Snart lär jag ju drömma om att få välja när jag ska vakna men nu ska vi inte vara såna haha).

Om ni undrar så sover jag på soffan sedan ett par veckor tillbaka. Det är för att annars kvävs jag (sant!) av min preggomages tyngd. Sängen är för mjuk och jag liksom sjunker ner i kvicksand och får svårt att andas och får ont överallt. Så det är jag och min soffa sen en tid tillbaka. BFF:s.

Nu har jag massor av planer på att fixa och pyssla innan knoddisens premiär. Åh vad kul vi ska ha det! Men först: frukost.

6 reaktion på “Godmorgon!

  1. Retrolover

   Ja det är verkligen massor som behövs fixas! Men det mesta tror jag vi hinner tack vare att jag är ledig och att bebben kommer att bli sen. Haha vi lagar ju aldrig mat i vanliga fall heller, men frysen ska fyllas på iaf :)

   Svara
  1. Retrolover

   Haha! Ja jag vet hur mycket man längtar. När ska du gå på mammaledighet? Gå en månad innan, det råder jag verkligen dig till. Jag gick två veckor innan BF och energin är galet låg.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>