Hur man sätter upp håret med hårmunk

Igår skrev jag ett inlägg om den nya hårmunken som jag vann i en tävling hos Becca Design. Jag har förstått att en hårmunk oftast innebär en massa hårnålar och krångel, men den från Becca Design var verkligen superenkel! Eftersom jag fick en del frågor om hur man använder den så får ni en guide av mig. 
 
Såhär gör man:
 
1. Samla ihop håret i en tofs. 2. Trä tofsen genom hårmunken.
 
 
3. Dra hårmunken till hårtopparna och börja vira in håret. 4. Böj in ändarna på hårmunken. Trä över håret så det döljer den svarta munken.
 
 
Klart!
 
 
Tjusigt och lätt som en plätt!

7 reaktion på “Hur man sätter upp håret med hårmunk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>