I spy under my little eye…

I spy under my little eye mörka ringar. Jag är på en livslång jakt efter en bra concealer som kan hjälpa mig att dölja tröttheten efter sömnlösa nätter.

 
Här är några concealers som jag provat:
Cover-all mix från Make Up Store. Funkar för allt utom ringar under ögonen.
Concealer från Make Up Store. Täcker inte ordentligt.
Magic Wand från Face Stockholm. Täcker nästan lika bra som en bomullströja i spöregn.
Diverse täckstift från Max Factor, Isadora och andra lågbudgetmärken som har en sak gemensamt: de lägger sig som en tjock kaka, torkar ut huden under ögonen och trillar av efter halva dagen.
 
Är det någon som kan tipsa om en bra concealer?
Tror nämligen att det kommer att behövas rätt snart. Har nämligen hört att bebisar och sömn inte direkt är bästa vänner, hehe!

14 reaktion på “I spy under my little eye…

 1. BabyStrange

  Ah, jag har precis samma problem. Blir dessutom så lätt torr under ögonen, så att det spricker. Just nu varierar jag mellan en från makeupstore (inte den med tre i) och en från Helena Rubenstein, de funkar bra båda två, men är inte riktigt ultimata. Hojta till om du lyckas lokalisera Den Perfekta

  Svara
  1. Retrolover

   Exakt samma problem! Fick tips om YSL Touché Eclait och ska nog pröva. Återkommer om jag gör det!

   Svara
 2. Michaela

  Ysl funkar bra men även lågprisvarianten sephoras fungerar! titta efter något med lite gulare ton än vanligt, då de täcker mörkt bättre. :)

  Svara
 3. Hanna

  Jag använder BB-cream, det funkar super! Jag är rätt torr i ansiktet och kan bli lite rödflammig, den döljer det också :) Det finns många olika märken, jag har testat de flesta och tycker att de ger samma resultat.

  Svara
 4. Katharina Nikolitsi Andersson

  Som makeupartist och säljare i makeup butik sen 6 år tillbaka kan jag rekommendera ”Estee Lauders Ideal light concealer” den är flytande, supertunn och ljusreflekterande samtidigt som den täcker en nybliven eller blivande mammas panda-ringar. den kostar men räcker nästan hela mammaledigheten. Gå in på närmsta kicks och testa! mvh katharina

  Svara
 5. Rockaholicdoll

  Testa M.A.C Cosmetics finns inne på pub.DOm har enormt utbud i olika varianter och koncistenser.Inte speciellt dyra.Jag är grymt nöjd med mina.Går från zombie-day-after-party-hangover till fab på bara några sekunder. :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>