Ink cravings

Jag blir så galet sugen på att tatuera mig när jag ser de här bilderna. Längtar ihjäl mig lite faktiskt. Snart, snart, snart så är det min tur. Ska bara ploppa ut knodden och sluta amma så är vi game. Ok? Ok. 
 
 

 

 

14 reaktion på “Ink cravings

  1. Retrolover

   Gud vilket hopp du ger mig nu! Men har hört att tungmetaller kan föras över till bröstmjölken, är det bara ett rykte tror du?

   Svara
 1. Angelica

  haha bra att du har börjat nedräkningen redan nu, jag började när jag hade ploppat ut Helmi, så nu ska jag baaaaraaaa sluta amma, haha aldrig har det varit så jobbigt att vänta. Men det är det värt för vem vill ta risken för en dåligt läkt tatuering ^^,

  Svara
  1. Retrolover

   Är det dåligt läkta tatueringar som är det största problemet då? Har nämligen hört saker som att tungmetaller kan föras över till mjölken, men det kanske bara är ett rykte?

   Svara
  1. Retrolover

   Åh vad härligt att höra! Har hört av vissa att tungmetaller kan föras över till mjölken, men det kanske bara är ett rykte?

   Svara
 2. retrobohem

  Du kan tatuera dig när du ammar, bara se till att bebisen kan ta flaskan om du skulle råka ut för nån infektion. Risken är ju minimal men ändå, om du inte orkar vänta ;)
  Min man är tatuerare och de har ingen regel mot det, men det rekommenderas väl inte att börja på största grejen.

  Svara
  1. Retrolover

   Har hört att tungmetaller och sånt kan föras över till mjölken, men då stämmer inte det alltså? Eller är det bara ännu ett nojjigt mamma-rykte som går på stan? Hoppas!

   Svara
 3. Angelica

  Finns inge bevisat på att det skulle vara något dåligt i färgen, risken är väl mest den att man inte riktigt vet :) Ungefär som allt annat dom inte hunnit forska på, så det är väl dumt att chansa :D Tungmetaller är väl inte bra för oss heller :P Så det får man väl hoppas att det inte är allt för mycket av i färgen :)

  Svara
  1. Retrolover

   Men gud vad skönt att höra!!! Då ska jag ta mig en allvarlig funderare, för jag har verkligen inte lust att känna att jag måste vänta 6 månader – 1 år till. Man hör så otroligt mycket olika om detta, min tatuerare sa att hon inte skulle rekommendera det under amningen.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>