Jag hjärta TGR

Jag är inte så duktig på att vara sjuk. Har nämligen varit superförkyld hela veckan men ändå hunnit med att göra hundra ärenden på stan. Det bästa vore såklart om jag kunde ta det lugnt, eftersom jag skulle bli frisk fortare då. Men nu när jag är föräldraledig så blir jag helt enkelt alldeles för frustrerad och uttråkad. 
 
I tisdags åkte jag därför till TGR för första gången, och jag älskade det! Jag fick gå två varv och använda massor av viljekraft för att inte köpa allt jag såg. Det här var vad jag kom hem med. 
 
 
Tandpetare som är perfekta om man vill pyssla ihop små flaggor eller bjuda på snittar. Världens finaste cirkuspussel. Tre klubbor som bara såg så vackra ut att jag var tvungen att äga dem. Tre söta flaskor med såpbubblor i, perfekta för en sommardag i parken. 
 
 
En skrubbhandske med hjärtan på. En årskalender som jag ska klippa isär för att den hade så många fina bilder. Kolla in glassbilden! Hur fin? 
 
 
Såklart så måste man vara förkyld med stil, så jag köpte tre paket näsdukar. Ett är redan slut, men snart är förkylningen över (tack och lov!) så då får jag vara förkyld i stil nästa gång också. Hurra! 
 
Som jag sa till min kille när jag kom hem: Allt var sjukt nödvändigt att köpa. Som ni ser. Allt har nämligen ett viktigt användningsområde – att ge livet lite extra guldkant! 

4 reaktion på “Jag hjärta TGR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>