Min behå-ångest är över

För några helger sedan köpte jag äntligen en amningsbehå. Jag hade gruvat mig hur länge som helst innan. Läst massor, men bara blivit ännu mer förvirrad. Hur många storlekar ska man gå upp från sin vanliga? Hur ska den sitta? Vad ska man tänka på?
 
En lördag motade min mor in mig på Twilfit i Gallerian och bad personalen om hjälp. En fantastisk butikssäljare såg min förvirring, tog mig i handen, följde med in i provrummet, hämtade behå efter behå och kom med expertråd. Till slut kom jag därifrån med en amingsbehå. Jag var så lättad att ni inte kan ana, och det hade verkligen inte hänt utan den fantastiska hjälpen jag fick där.
 
Så tack till dig på Twilfit som hjälpte mig förrförra lördagen, service i världsklass. Och tack till mamma som både peppade och betalade. Mamma i världsklass, det med. Bäst helt enkelt!
 
Ps. Nej, jag är inte sponsrad av Twilfit.
Ps igen. …fast jag skulle inte säga nej om de skulle erbjuda sig.

 
Ps för sista gången. Både svart, prickig och bekväm! Inte illa va? Ds.

14 reaktion på “Min behå-ångest är över

 1. Isabelle (@aversioner)

  Åh vad fin! Något som jag tycker har varit helt suveränt som komplement är amningslinnen. Skönt att ha utan BH under blus/tröja/klänning och så är det bara att haka av när jag ska amma. Då slipper jag vara kall/bar om magen, dessutom är de billiga och helt grymma att sova i om man behöver amningsinlägg på natten.

  NÄ FYFAN, blev jag en sån här som kom med oombedda råd till preggon iallafall? Skjut mig! Och heja heja på slutspurten nu!

  Svara
  1. Retrolover

   Haha skön du är! Jag har faktiskt redan köpt två amningslinnen och gissar att jag kommer att älska dem till döds, mest av allt på natten när man inte vill känna koppel-känslan man får av en hård BH. Men tack ändå, tycker om att få tips :)

   Svara
 2. Sara

  Skönt att få tag i något riktigt bra! :) Älskar att shoppa underkläder på ställen där det är bra service. Change är en favorit för mig – även om merförsäljning må vara deras största strävan :P
  Måste in på nya underklädesbutiken i Nacka också – Hunkemöller, hört att de ska ha mycket fint :D

  Svara
  1. Retrolover

   Läste på din blogg om Hunkemöller och hade helt missat dem. Dog vad fint allt var! Så fort mina bröst återgår till ett normaltillstånd så blir det shoppingrunda där!

   Svara
 3. Soya

  Min favorit när det kom till amnings-bh var från ingen mindre än ICA Maxi, av alla ställen. Billig och superskön.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>