Molnmobilen klar!

 
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag gjort en molnmobil i papp? Mitt misstag var att göra själva molnet vitt, vilket gjorde att det inte syntes på väggen där jag hängde det. Men nu har jag rättat till det och det blev ju faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv – vilket jag får! 
 
 
Jag klippte helt sonika ut ett blått moln efter den vita formen som redan var klar, klistrade på det och så var det klart. Hela den proceduren tog säkert fem minuter, men förhalades i typ två veckor. Men nu sitter den uppe på väggen i sovrummet! 
 
För att göra en molnmobil i papp behöver du: 
 
- Färgglatt papper
- Sax 
- Nål
- Tråd 
- Blyertspenna att rita mönstret till molnet med 
- Klister ifall du behöver förstärka något papper med ex. en baksida
 
Det enklaste pysslet jag gjort i år, men helt klart ett av de finaste! 
 
Translation: I just finished my paper cloud mobile. It was easy to make, but I’m still damn proud over it. 

5 reaktion på “Molnmobilen klar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>