När kommer knodden? Del II

Nu har ju alla fått gissa, men det är klart man får ändra sig eller lägga till sin röst ifall man kommer på att man vill vara med.
Vad vinner man då? Man vinner total episk ära, och det är ju inte så illa va?
 

27 mars: Ullis

29 mars: Nathalie

1 april: Frasse

2 april: beräknat förlossningsdatum, läkarnas gissning

3 april: Doris, BabyPeaches

4 april: Jossan

5 april: Sara, MissC

6 april: Maddiie, Soya, Åke, Robin

7 april: Malin

8 april: Johanna, Celine, Nathalie

9 april: Nickolina

10 april: Lisa, jag, Mia

11 april: Beatrice

12 april: Anna, Emma

13 april: Tanja, Denise

15 april: Emelie

 

Det slog mig igår att jag har haft platt mage en gång i tiden. När man går över en viss gräns i graviditeten så minns man inte hur det var att ha platt mage. Believe me! Det är ungefär lika flyktigt som det var att vara smidig. Typ ”Jag minns hur det var när jag kunde hoppa upp på en barstol själv och sätta mig, men det måste ha varit länge sedan”. När jag var på en spelning häromveckan så fick tre pers stå och hålla den vingliga barstolen för att jag var rädd att den skulle tippa när jag osmidigt klättrade upp. Haha! 

 

 
Foto: JenHell. Styling: Tifa. Modell: moi. 

8 reaktion på “När kommer knodden? Del II

 1. Rebecca

  Jag saknar min gravidmage ibland! Det är så fint tycker jag och då oroar man sig verkligen aldrig över (eller jag iallafall) att man ser tjock ut runt magen hehe, det är liksom okej då! När min son vad nyfödd var jag skräckslagen över att se att min mage såg ut att vara gravid i sjätte månaden fortfarande hehe, men det gick ner efter nån vecka :)

  Svara
  1. Retrolover

   Haha nej det har du rätt i, man har liksom accepterat att man är rätt rund kring magen ;) Ja jag har hört det där, men jag tänker att på 9 månader så borde den (magen) gå ner till något slags normaltillstånd. Helst av allt vill jag ju ha platt mage igen, men det är ju inte säkert att det funkar.

   Svara
 2. Frasse

  Hrrmmm…jag är 55 och min mage har kommit tillbaka igen. NEJ jag är inte gravid. HJÄLP Itrim!

  Svara
 3. Pingback: När kommer bebis? Du får gissa! | Retrolover | Retroblogg om vintage och livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>