Plåtning med JenHell för Daisy Mae!

Nu är det dags att avslöja den roliga nyheten: jag har gravidplåtats för Daisy Mae. Minns ni bilden som jag lade upp för en tid sedan? Det var två gravidklänningar som jag fick äran att posera i framför fantastiska fotografen JenHell. Såhär blev resultatet! 
 
 
Den där JenHell är ju helt magisk, eller hur? Allt hennes kamera snuddar vid blir till guld. Grymt! 
 
 
Foto: JenHell. Klänning: Daisy Mae. Örhängen: Deathly Cute. Modell: jag. 
 
Jag önskar verkligen att jag hade haft den här klänningen hela min graviditet. Bekvämare design får man leta efter! Allt i bomullsstretch och det lilla skärpet med rosetten är stretchigt det med. Sitter fortfarande helt perfekt i nionde månaden (här är jag i åttonde månaden) och kommer även att funka efter graviditeten. Plus att den ju är hur söt som helst, eller hur?! 
 
Den andra gravidklänningen i blått och randigt kommer att visas inom kort, så håll utkik. 
 
Translation: I had a pregnancy shoot with the amazing JenHell for the brand Daisy Mae

8 reaktion på “Plåtning med JenHell för Daisy Mae!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>