Pyssel deluxe

Jag vet inte om det är graviditeten, men plötsligt är jag sugen på att pyssla hela tiden. Tyvärr så är det också väldigt lite tid eftersom det är rätt mycket som ska hinnas med nu. Jag jobbar exakt två veckor innan jag går på föräldraledighet, men till dess så är det fullt upp. 
 
Ifall jag har både tid och energi när jag är ledig så är det här lite saker jag skulle vilja göra!
 
 
Glittriga galgar.
 
 
Pappersmobil.
 
 
Harlekinmönstrade runda lådor.
 
Eller så vill jag sy en 50-tals bolero av en gammal skjorta. Eller pimpa en cardigan. Eller klä en galge med randigt tyg. Eller plantera i gamla plåtburkar. Eller klä om en skokartong i fint presentpapper. Eller måla en stol. Eller måla porslin. Eller designa en affisch. Eller inreda balkongen. Eller virka ett överkast. Eller…

5 reaktion på “Pyssel deluxe

 1. MissC

  ”boande” eller vad man nu kallar det :) så länge du inte känner dig färdig med det ska vell inte bebisen dyka upp heller har jag hört :)

  Svara
  1. Retrolover

   Haha är det så? Nej, bebisen blir nog sen. Jag har alldeles för mycket att göra till den kommer :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>