She can do it!

Nu är det dags att avslöja vad jag gjorde igår: jag hade en gravidplåtning tillsammans med fantastiska JenHell! Vi har ju fotat ihop flera gånger förut, och jag blir alltid förstummad när jag ser det magiska resultatet. Likaså den här gången. Bilden är inspirerad av We can do it-postern, men med en twist.
Min absoluta favoritbild just nu! 
 

33 reaktion på “She can do it!

 1. retrobohem

  Satt och googlade lite annorlunda gravidfotograferingar igårkväll, det där passade ju dig hur bra som helst!
  Tänkte göra en Photoshoot i sommar.

  Svara
  1. Retrolover

   Åh vad härligt, grattis till graviditeten! Tycker jag absolut du ska göra, rekommenderar JenHell ifall du bor i Stockholm.

   Svara
 2. Rebecca

  Den här bilden är så jäkla grym! Önskar jag sett den medan jag var gravid så jag kunde snott iden för egna bilder :) Att ha fina gravidbilder efter barnet är fött är verkligen ett fint minne, nu ska jag leta upp mina som jag tog och gå igenom dem =)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>