Utmaning

Jag blev utmanad av Nickolina att bekänna 8 saker om mig själv, och det är klart jag är game!
 
1. Den boken jag läst om flest gånger i hela världen heter (utan tvekan) Harry Potter and the Goblet of Fire. Jepp. 
2. Om jag slår mig någonstans så är det som att jag bara måste kasta något. Häromdagen slog jag mig på lilltån och ville kasta tallriken jag höll i handen, men jag ändrade mig (tack och lov) i sista sekunden.
3. När jag ska sova så vänder jag på kudden minst fem gånger innan jag somnar. Jag vill ha den svala kuddsidan mot min varma nacke, det är liksom skönast så.
4. Den första killen jag var kär i beundrade jag på avstånd i fem år. Sedan när vi väl blev ihop så gjorde jag slut efter en vecka i ren panik. Jag kunde inte hantera att vara sådär glad, kär och lycklig på riktigt. Sorgligt när jag ser tillbaka, men så var det faktiskt.

5. När jag var 16 år så såg jag Matrix 10 gånger på bio och gick runt och mumlade att allt var en enda konspirationsteori i månader efteråt. Lättpåverkad som tonåring? Eh, ja.

6. Min lågstadielärare älskade mig, hon tyckte jag var kreativ, frågvis och hade huvudet på skaft. Min mellanstadielärare avskydde mig, hon tyckte jag var näsvis, ifrågasättande (uppkäftig) och slarvig. Båda hade rätt, men ganska olika synvinklar.
7. Jag är den typen av människa som, när en relation tar slut, har uttömt alla möjligheter för relationen att fortsätta. Därför finns det sällan stunder när jag ångrar mig efteråt. Såvida mitt hjärta inte är krossat, (läs: såvida jag inte blivit brutalt dumpad), så brukar jag ha lätt för att gå vidare. Jag är ingen som kör on-and-off i flera månader, utan är relationen slut så finns det ingenting kvar. Inga känslor, ingen kärlek och inget hopp. Nada. Därför har jag felaktigt blivit kallad för känslokall efter break-ups, men det är jag inte. Jag har troligtvis redan kämpat järnet för att få relationen att hålla, gråtit många nätter, bankat huvudet mot en vägg, föreslagit kompromisser och försökt prata i evinnerlighet…och när jag äntligen bortom alla tvivel (ofta sist av alla) inser att relationen inte kommer längre så är det otroligt enkelt att släppa taget. Hejdå, farväl, önskar dig allt gott. Och så går jag vidare.

8. Jag är helt värdelös i köket. Det känns som att alla skriver så, men jag är verkligen det. Jag lovar, fråga min kille. Jag misslyckas t o m med färdig våffelsmet.

9. Den snyggaste skådisen i världen heter Robert Pattinson. Tycker min inre 16-åring. Bubblaren heter Tom Hiddleston.
10. Apropå att vara värdelös i köket så kanske vi ska komma till varför jag är det, själva problemets kärna: jag har inget tålamod. Alls. Jag läser inte instruktioner, jag vill att allt ska gå fort jämt och jag avskyr att vänta på något gott. Jag köper hellre det goda på en gång och äter upp det och så är det klart. Så. Färdigt. Next!
11. Jag kan tydligen inte räkna till 8 heller. 
 
Nu är det meningen att jag ska utmana fem nya, men jag vet inte vilka som redan har gjort detta. Så jag utmanar er alla! Skriv en kommentar om ni vill vara med så lovar jag att läsa.
Puss!

2 reaktion på “Utmaning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>